Panama 2020- Vacanță ieftină de Paște

În prag de sărbători, KLM pune la bătaie zboruri la prețuri foarte bune către Panama– poarta de intrare în America Centrală și de Sud.

Pentru că am vizitat-o și m-a fascinat, am început să urmăresc promoțiile celor de la KLM. Așadar, în perioada asta există disponibilitate de prețuri foarte bune pentru zboruri către Panama în plin sezon.

Ce poți face în Panama?

De la clădiri cu 50 de etaje la colibe umile construite pe insule de câteva sute de metri pătrați; de la mall-uri și centre comerciale moderne la tarabe cu suveniruri hand-made făcute de comunitățile indigene; de la telefoane mobile la suflatul in cochilii de scoici uriașe pentru invitația la prânz, Panama uimește, fascinează și îngenunchează.

Mai jos găsiți o simulare de zbor pentru Paște 2020, o vacanță de 7 zile pline și doar 4 zile de concediu.

Las aici link-ul către site-ul KLM de unde puteți rezerva biletele pentru perioada simulată și mai jos imaginea cu zborul selectat de mine pe site-ul lor.

Prețul cazărilor în Panama pornește de la 15-20€ /cameră dublă cu mic dejun iar o masă pentru două persoane ajunge la aproximativ 10€.

PS: prețul biletelor de avion nu include bagaj de cală însă cel de mână de 12kg este suficient. KLM nu are dimensiuni limitate pentru troller.

Enjoy!

Panama

Distribuie pe:

Facebook

3 thoughts on “Panama 2020- Vacanță ieftină de Paște

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *